10 مهر 1400

ممنوع الخروجی باتوجه به ازادی مشروط

دسته بندی : کیفری | جرایم سیاسی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من یک پرونده امنیتی داشتم و خارج از کشور زندگی میکنم پرونده متعلق به سال ۹۷ بوده و من اصلا ممنوع الخروجم نبودم با قید کفالت بیرون بودم تا زمان اعلام حکم که سال ۱۳۹۹ بوده من اومدم از خارج ایران به اوین و محکومیتم رو کشیدم تا ۱۷ مرداد که با آزادی مشروط من موافقت شد و پرونده هم توی ثنا مختومه اعلام شد و هیچگونه هم ممنوع الخروجی نداشتم تا اینکه ۹ مهر ۱۴۰۰ اومدم از فرودگاه امام برم پلیس گذرنامه منو ضبط کرد و گفت اجرای احکام شعبه ۱ دادسرای ۳۳ مقدس اعلام ممنوع الخروجیتو زده تا سال ۱۴۰۳ کل حکم من ۲ سال بوده و ۱۰ ماه و نیم هم کشیدم مگر میشه اخرش یهو این داستان بشه ؟؟؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم حکم جدید چند حالت دارد یا بعد از ازادی مشروط شما جرم جدید مرتکب شده اید و از کشور خارج شدید ویا ازادی بدون خروج از از کشور صادر شده به علت اینکه ازادی شما از مشروط به مطلق تا پایان دوره محکومیت زمان دارد ویا باید پرونده شما مورد بررسی قرار گیرد تا راهنمایی بهتری شوید.