10 مهر 1400

استفاده از مشاعات برای پارکینگ

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده یک واحد اپارتمان بدون پارکینگ فروخته ام و در سند و قولنامه قید شده است ولی خریدار موتور خود را در پارکینگ میگزارد که باعث مزاحمت برای واحد مسکونی واقع در پیلوت میشود ایا اقدام قانونی موثر است ؟و اینکه به دادسرا دادخواست دهم یا شورلی حل اختلاف

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم با توجه به عدم وجود پارکینگ مشخص برای خریدار ، ایشان از مشاعات ساختمان برای پارک موتور خود استفاده می‌کند اقدام ایشان تصرف مشاعات آپارتمان و ایجاد مزاحمت تلقی می‌شود که از طرف اهالی آپارتمان قابل طرح و پیگیری در مرجع کیفری یا حقوقی است. در صورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید موفق باشید