10 مهر 1400

سه ماه حبس تعزیری برای خانم باردار

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.برای تمرد از قانون سه ماه حبس تعزیری بریدن،بنده باردار هستم.چیکار کنم؟در ضمن مامور در روز مشاجره نشان نداشتن و رضایت نیز دادن.جنبه عمومی پرونده است

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم با توجه به‌ رضایت شاکی و مطابق قانون کاهش حبس های تعزیری مصوب ۱۳۹۹ حبس تا سه ماه الزاما باید به جایگزین حبس تبدیل شود موفق باشید در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده کنید