11 خرداد 1401

فحاشی از طریق ارسال پیامک تلفنی

دسته بندی : کیفری | توهین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم از من شکایت کرده مبنی بر فحاشی شماره ای که بهش پیام دادم بنام مادرمه و استعلام خطوط منو گرفته و اون شماره موجود نبوده آیا میتواند از مادرم شکایت کند
فحش های من در حد گمشو بوده که به علت پیام های بدی که داده بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به توضیحات مطروحه شما؛ صرفنظر از اینکه ارتکاب جرم قائم به شخص مرتکب می باشد نه فرد دیگری،، در حالت کلی؛ از دیدگاه قانون مجازات اسلامی؛ الفاظ بکار برده شده پیرامون توهین و فحاشی، بایستی صریح و واضح باشند و لفظ به کار برده شده " گمشو" فحاشی محسوب نمی گردد.