16 خرداد 1401

خسارت تاخیر تادیه (وجه نقد)

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسارت تاخیر تادیه (وجه نقد) در اجرای احکام بمانند چک ماهانه محاسبه میشود ؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا خسارت تاخیر تادیه (وجه نقد) از تاریخ مطالبه و طرح دادخواست تا روز پرداخت و وصـول آن بر اساس شاخص تورم بانک مرکزی بصورت ماهانه محاسبه می گردد،، و در محاسبات چک و یا وجه نقد، از یک جدول شاخص تورم واحد در همه دیون استفاده می گردد، فقـط در مطالبات چک، مبنای محاسبه از تاریخ سررسید و تاریخ چک بوده، ولی در سایر دیون مالی و از جمله وجه نقـد، از تاریخ مطالبه و یا ثبت دادخواست بصورت ماهانه محاسبه می گردد..