16 خرداد 1401

درخواست ابطال قولنامه مورث با وراث

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. 1 خانواده 9 وارث داره و 4 وارث 1 قولنامه دارن که نشون میده باغی رو از پدرشون وقتی 79 سال داشته خریدن.خواستم ببینم میشه این قولنامه رو ابطال کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه پدر سالخورده سئوال مطروحه،، در زمان انتقال ملک، دچار بیماری خاص و یا از سلامت روحی و روانی لازم برخوردار نبـوده، و اهلیت قانونی لازم برای اداره امور مالی خود نداشته، می توان با اثبات فقـدان شـرایط قانونی لازم برای انجام معامله؛ و ثبوت محجوریت و ضعف نفس وی در زمان تنظیم مبایعه نامه و انتقال مال مذکور، درخواست ابطال مبایعه نامه مذکور را مطرح نمود.. در صورت تمایل جهت بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی های لازم از طریق مشاوره تلفنی اقدام نماببد..