16 خرداد 1401

تأثیر توهین در ترک منزل و عدم تمکبن

دسته بندی : کیفری | توهین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایابه کاربردلفظ رکیک مثل فحش به همسر که ترک خانه کردم وعدم تمکین زدم.تاثیر در درخواست عدم تمکین دارد .ضبط صدا کرد و راهش چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا بکار بردن الفاط رکیک به خودی خود، تحت عنوان شکواییه کیفری فحاشی و توهین قابلیت طرح و رسیدگی دارد و موضوع عدم تمکین نیز یه موضوع دادخواست جداگانه بوده که اصـولا ارتباط چندانی به هم پیدا نمی کنند..