شکایت از پزشک بعلت قصور در امر پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
اگر کسی به دندانپزشک برای عصب کشی مراجعه کند و بعد از عصب کشی عفونت نصف صورت را بگیرد به طوری که حتما باید با جراحی عفونت تخلیه شود و آن فرد نمی داند عفونت واسه دندانی که عصب کشی شده یا دندان کناری،آیا شخص می تواند از دندانپزشک پزشک شکایت کند یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام -کاربر محترم میتوانید طرح شکایت و از طریق پزشکز یانونی تشخیص درست که اگر پزشک قصور نموده باشد باید دیه ویا هزینه درمان را پرواخت نماید