16 خرداد 1401

الزام خریدار به فک پلاک خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
اینجانب سال ۹۲ یک دستگاه خودرو پیکان را به شخصی فروختم بدون شاهد و با قولنامه دستی ولی متاسفانه قولنامه خود را مفقود کردم(در ضمن سند محضری،برگ سبز و کلیه مدارک این خودرو به نام شوهر خواهرم است)
در این چند سال هر کاری کردم که خریدار فک پلاک کند و سند بزنیم موفق نشدم،حال دو سوال دارم،اول اینکه آیا بعد از ۸ سالی که گذشته راهی وجود دارد که شخص خریدار را ملزم به فک پلاک نمایم؟ دوم اینکه من باید از این شخص شکایت کنم یا شوهرخواهرم که مدارک به نام اوست؟ممنون میشم کامل راهنمایی کنید تا از سرگردانی رهایی پیدا کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما و یا شوهر خواهرتان که پلاک خودرو بنام ایشان بوده، می توانید ابتـدا با ارسال اظهارنامه ای، الزام خریدار به فک پلاک را به ایشان ابلاغ نمایید، در صورت عدم توفیق،، صاحب پلاک می تواند دادخواست الزام به فک پلاک خودرو مطرح نموه و با توجه به داشتن مالکیت خودرو،، با تقاضای توقیف خودرو، اقدام به توقیف آن بنمایید.. # در صورت نیاز جهت بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی لازم چگونگی اقدام،، می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..