16 خرداد 1401

مشارکت در کلاهبـرداری رایانه ای.

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سال٩٨مبلغ 500هزاربحسابم واریزشدویک دقیقه بعدبرداشت شدوبعدیک ماه حسابم مسدود شدالان بعد٢سال یه نفر از یه استان دیگه ازم شکایت کرده نوشته مشارکت درکلاهبرداری رایانه ای.ایا مربط ب همان موضوع است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اظهارنطر قطعی در اینخصوص، مستلزم بررسی مدارک و مستندات می باشد.. درصورت لزوم؛ از طریق سایت عدل ایران، می توانید گردشکار پرونده را بررسی کنـید و یا عنداللزوم جهت بررسیهای بیشتر و دریافت راهکار و راهنمایی لازم می توانید از طریق مشاوره تلفنی این سایت اقدام نمایید تا بررسی گردد..