16 خرداد 1401

وکالت تام الاختیار و سوءاستفاده وکیل در انتقال ملک بنام خود

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر وراث برای کار های صدور سند برای زمین و انحصار وراثت وکالت تام به یکی از ورثه بدهند و ان شخص با استفاده از وکالت زمین را به نام خودش ثبت کند. آیا وراث میتوانند دوباره زمین را پس بگیرند و راهی دارند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در وکالت تام الاختیار، وکیل اختیارات تمام و مطلقی در خصوص یک یا چند موضوع دارا می باشد.. چنانچه وکالت تام الاختیار در خصوص ملک داده شود، وکیل می تواند به امور مربوط به آن تمام و کمال رسیدگی کند. مقصود اینکه از تصرف و فروش، رهن و اجاره و هر آنچه مربوط به ملک می‌شود در دایره اختیارات وکیل قرار خواهد گرفت.. در اینخصوص شما می توانید وکالت تام ‌الاختیار ساده به وکیل اعطا کنید که در این حالت از وکالت؛ چون شرط یا شروطی برای عدم عزل وکیل تعیین و تکلیف نشده؛ بنابراین هر زمانی که اراده کنید، می‌توانید وکیل را از رسیدگی به امور وکالتی بطور کلی عزل کنید.. در خصوص سوءاستفاده وکیل از وکالتنامه در ثبت ملک بنام خود،، نیز تحت شرایطی امکان طرح دادحواست ابطال سند وجود دلرد.. مؤید باشـید