21 خرداد 1401

مطالبه طلاجات از سوی زوج بعد از طلاق

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۳ساله طلاق گرفتم همون سال اول طلاهاموفروختم وبرای خودم و بچهام هزینه کردم پارسال پدربچهایبارشکایت کرد برای پس گرفتن طلاها وبعد شکایت و مسترد کرد امسال دوباره شکایت کرده من فردا دادگاه دارم رای پارسال نوشته براساس مسترد نمودن خواهان طبی قانون ۱۰۷قرار رد دعوی صادرشد ...الان من چی باید بگم فردا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اطهارنظر قطعی در خصوص موضوع مطروحه شما، مستلزم مشاوره و بررسی مدارک و اظهارات شما دارد.. در حالت کلی؛ چنانچه قبـلا در اینخصوص حکم بر رد دعوی صادر شده باشد، موضوع مشمول امر مختومه گردیده است. با اینحال نیاز به ملاحظه و بررسی رأی صادره در اینخصوص می باشد که بتوان راهنمایی لازم جهت نحوه دفاع از خودتان ارائه نمود.. می توانید جهت بررسی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نموده تا تصویر حکم صادره از طریق واتساپ بررسی گردد..