21 خرداد 1401

پارک خودرو در محدوده درب منزل مسکونی

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق انتفاع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من در کوچه ۶متری خانه اجاره کرده ام ،همسایه رو به رو که پارکینگش روبه روی درب خونه من هست اجازه نمیده من ماشینم را جلو درب خودم پارک کنم،میگه من نمی تونم به پارکینگ وارد یا خارج شوم،آیا چنین حقی داره؟از طرفی من جای دیگه نمی تونم پارک کنم چون یا برای همسایه های دیگه مزاحمت ایجاد میشه یا اینکه از لحاظ امنیت ممکنه مشکلی برای ماشینم پیش بیاد.
به طور کلی آیا کسی می تواند مانع پارک ماشین در سمت مقابل پارکینگ(نه جلو پارکینگ) بشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا شما حق پارک خودرو در جلوی منزل مسکونی خودتان را دارا می باشید و ادعای همسایه تان در اینخصوص مردود و مصداق بارز ماده قانونی "هیچ کس نمی تواند احقاق حق خود را وسیله اضرار به غیر قرار دهد" می باشد.. مؤید باشـید..