21 خرداد 1401

لیزر صورت و سوختگی حاصل از آن

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب. بنده بعلت انجام لیزر صورت دچار مقداری سوختگی گردن شدم. یک ماه گذشته با دارو هم جاش نرفته تصاویر اولیه هم هست. آیا قابل شکایت و رسیدگی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینمورد از لحاظ مسئولیت پزشکی؛ در صورتیکه عمل لیزر توسط پزشک صورت گرفته باشد، می توانید شکایت خود را در سازمان نظام پزشکی مطرح و یا طرح شکایت در دادسرای عمومی و یا دادسرای رسیدگی به تخلفات پزشکی، با اثبات قصور پزشکی منجر به ورود صدمه، و تأئید صدمات وارده طبق نظریه پزشکی قانونی، حکم بر محکومیت بزشک معالج به پرداخت دیه و مجازات قانونی را بخواهید.. در صورت پزشک نبودن و یا نداشتن مجوزهای لازم، موضوع دارای وصف کیفری بوده و با شکایت شاکی خصوصی، علاوه بر محکومیت کیفری به اتهام دخالت در امور پزشکی و دارویی، مرتکب به پرداخت دیه و مجازات جرم و خسارت وارده نیز حسب مورد محکوم خواهد شد.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و دریافت راهکار و راهنمایی لازم، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..