21 خرداد 1401

آیا تغییر کارکرد ماشین جرم داره.؟

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا تغییر کارکرد ماشین جرم داره سند و تعویض پلاک انجام شده و بعد از 15 روز خریدار متوجه شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا تغییر کارکرد ماشین جرم کیفری محسوب نشده، ولی از موجبات ایجاد فسخ معامله برای خریدار و یا مطالبه خسارات حسب مورد و توافق فیمابین خواهد بود.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و راهکار لازم، می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..