21 خرداد 1401

توهین به فرماندهان ارتش در کانال تلکرامی و شناسایی و تشکیل پرونده

دسته بندی : کیفری | توهین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من در کانال تلگرامی صدای ارتش به فرماندهان ارتش توهین کردم و شناسایی شدم و پرونده ام به دادسرای نظامی فرستاده شده آیا می توانم اتهام توهین را قبول نکنم با توجه به اینکه گوشی ام را گرفته اندواسکرین شات دارند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ بستگی به نوع و الفاظ توهین می توانید اتهام وارده را رد نمایید.. مصاف بر این؛ بستگی به کلمات بکار برده شده؛ در صورتیکه لفظ صریح و واضحی مبنی بر توهین بکار برده نشده باشد، اصـولا توهین تلقی نخواهد شد.. مؤید باشـید..