15 مهر 1400

صلاحیت رسیدگی به جرم کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام در تهران از حساب بنده گلاه برداری شده حالا پرونده بنده را چرا ارجاع دادن به همدان

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم مرجع صالح به رسیدگی برای جرائم محل وقوع جرم است در صورتی که در مرجع دیگری نیاز به تحقیقاتی باشد پرونده جهت تکمیل تحقیقات ارسال می شود می توانید با مراجعه به شعبه ارجاع کننده پرونده مراجعه و پیگیری نمایید موفق باشید