اخذ خسارت تحت عنوان هزینه دادرسی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام
همسر بنده مبلغ ۲۵ میلیون تومان رو از شخصی قرض گرفته که تنها مبلغ ۸ میلیون تومان آن به شخص پر داخت نشده. شخص طلبکار از همسر بنده شکایت کرده و در دادگاه تنها فیش واریزی به همسرم را ارائه داده و مدعی شده که ۲۵ میلیون تومان طلب دارد تا به جای حل مشکل در شورای حل اختلاف به دادگاه ارجاع داده شود و در روز دادگاه هم همسرم نتوانستند حاضر شوند و بعد مجبور شدیم برای تجدید نظر مبلغ یک میلیون و خورده ای پرداخت کنیم. آیا میتوان به خاطر دروغی که ایشان وارد کرده اند شکایت کرد و ما پولی که بابت تجدید نظر داده ایم از ایشان بگیریم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود دوست عزیز نیاز به شکایت مجدد نیست در همین دادخواست تجدید نظرتان فیش های واریزی همسرتان به حساب ایشان را ضمیمه کنید و درخواست نمایید هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظر نیز به سبب اظهارات خلاف واقع ایشان در محکمه از مبلغ محکوم به کسر شود موفق باشید