21 خرداد 1401

مبابعه نامه صوری و دعوی استرداد ثمن و امکان طرح دعوی تقابل

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام درمورد تنظیم میای نامه صوری که هیچ قصد ونیزی بر انجام بیع نبوده و هیچ پولی نیز پرداخت نگردیده و حتی خریدارحصورنداشته وفروشنامه صوری توسط برادرخانمش برای امضا نزد فروشنده آورده شد 15 سال قبل دعوی به ظرفیت من یعنی فروشنده مطرح نمود که با ورود ثالث به جهت میای نامه با تاریخ مقدم حکم به ابطال سند معامله دوم داده شد حال بعداز15سال همون خریدارمعامله صوری دعوی استردادمبلغ معامله به جهت مستح الحق الغیردرامدن مبیع مطرح نمود آیا من میتوانم دعوی تقابل به ظرفیت همان شخص و خواسته ابطال معامله صوری بدهم راهنمایی کنیدلطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اولا؛ اظهارنظر قطعی در اینخصوص مستلزم ملاحظه و بررسی مدارک و مستندات و دعاوی مطروحه و احکام صادره قبلی دارد.. فاما در قاعده کلی؛ با تکیه بر اظهارات شما؛ امکان طرح دعوی تقابل به ظرفیت خواهان دعوی اصلی با طرح خواسـته ابطال معامله صوری ممکن می باشد تا در یک جلسه رسیدگی واحد، نسبت به دعاوی مطروحه رسـیدگی و حکم مقتضی صادر گردد.. # در صورت لزوم جهت بررسی مدارک و ارائه توضیحات بیشتر و دریافت راهکار و راهنمایی لازم، می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.. مؤید باشـید..