21 خرداد 1401

فسخ معامله به استناد چکهای صادره

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم زمینی خریده و بنام مادرم کرده.حالا جدا شده اندو پدرم با استناد به چکهای معامله(ثمن )در پی پس گیری زمین و شکایت است.ایا میتواند اینکار را بکند؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه در متن مبابعه نامه و یا قراداد انتقال مالکیت،، پدرتان با اِقرار به وصول کل ثمن معامله نموده و ضمن قرارداد، کلیه خیارات از متعاقدین سلب و ساقط گردیده باشد، اصـولا دیگـر امکان فسخ و یا ابطال معامله میسر نخواهد بود.. مؤید باشید..