16 مهر 1400

فسخ معامله خودرو به دلیل عیب خودرو

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

خسته نباشید، من یک کارگر ساده ام ، که سه ماه قبل یک ماشین پراید که چند سال داشتم ش را با قولنامه ساده دستی که شامل فقط مشخصات طرفین معامله هست و یک وکالت تعویض پلاک با حق توکیل به غیر فروختمش به یک دلال ، و شخص دلال نیز خودرو را به شخص ثالث دیگری فروخته،، شخص ثالث به علت اینکه ماشین اتاقش دو تیکه هست و تعویض پلاک نشده، رفته دادخواست فسخ از شورای حل اختلاف داده ، و در دادخواست من و آقای دلال را به عنوان خوانده احضار کرده، من از عیب ماشین حین معامله اطلاعی نداشتم
الان تکلیف چیه؟ می‌تونه فسخ کنه؟ لازم به ذکر هست که پلاک ماشین هنوز بنام من هست، لطفاً راهنمایی بفرمائید، با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم ،خریدار آخر معامله خود را فقط با شخص دلال می تواند فسخ کند و ارتباطی به معامله شما با دلال ندارد موفق باشید