استنکاف آموزش و پرورش مبنی بر اجرای رای دیوان عدالت اداری

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
من معلم هستم بخاطر کسر یک بند از حکمم از اداره اموزش و پرورش قم شکایت کردم و دیوان عدالت رای رو به من دادن
در اذر ماه برای اجرای احکام یکی از شعبه های دیوان عدالت نامه دادم
ولی هر چه قدر تماس میگیرم که پیگیری کنم متاسفانه پاسخگو نمیباشند
ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام براساس ماده 107 دیوان عدالت اداری :کلیه اشخاص و مراجع مذکور در ماده(۱۰) این قانون مکلفند آراء دیوان را پس از ابلاغ به فوریت اجراء نمایند. و ماده 108 دیوان عدالت اداری : محکومٌ ‌ علیه مکلف است ظرف یک ‌ ماه نسبت به اجرای کامل آن یا جلب رضایت محکومٌ ‌ له اقدام و نتیجه را به ‌ طور کتبی به واحد اجرای احکام دیوان گزارش نماید. وماده 110 دیوان عدالت اداری :در صورت استنکاف شخص یا مرجع محکوم ‌علیه از اجرای حکم قطعی، واحد اجرای احکام دیوان، مراتب را به رئیس دیوان گزارش می‌کند. رئیس دیوان بلافاصله پرونده را به شعبه صادرکننده رای قطعی ارجاع می‌نماید. شعبه مذکور موظف است خارج از نوبت به موضوع استنکاف رسیدگی و رای مقتضی صادر و پرونده را جهت اقدامات بعدی به واحد اجرای احکام دیوان ارسال نماید. *بنابراین شما قبل از مراجعه حضوری به شعبه اجرای احکام طی لایحه از دفتر خدمات قضایی اجرای رای و استنکاف آموزش و پرورش مبنی بر اجرای رای خواسته شود.