21 خرداد 1401

تغییر نام مؤسسه بلحاظ تشابه اسمی

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ما یک موسسه کنکوری هستیم که به صورت ثبت نشده فعالیت میکنیم و اسم ما "رایا کنکور " هست که 3 ساله داریم فعالیت میکنیم. اخیرا ی موسسه ای که اسمش "رایا اکادمی" هست ب ما پیام داده ک اسمتون رو عوض منید دارید سو استفاده میکنید از نام ما در صورتی که هیج سو استفاده ای نبوده و اسم ما متفاوت با انها میباشد. سوالم این است که ایا انها میتوانند شکایت کنند و مارا مجبور به تغییر نام کنند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا اسم مؤسسه ثبت شده شما، متفاوت با شرکت یاد شده بوده و در واقع اصـولا الزامی به تغییر نام مؤسسه ندارید.. در صورت طرح شکایت نیز، نتیجه ای در پی نخواهد داشت.. مؤید باشـید..