معنی اعسار از هزینه دادرسی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مهدی مشایخ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانوم درخواست مهریه کرده و همچنین اعسار از پرداخت هزینه دادرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

معنی اعسار از هزینه دادرسی معسر در قوانین کشور ما، به شخصی اطلاق می شود که به دلیل دسترسی نداشتن به مال خود یا نداشتن مال، توانایی پرداخت بدهی ها و هزینه های خود را ندارد. هزینه هایی که افراد در پروسه دادرسی، مجبور به پرداخت آن هستند، شامل هزینه برگه های تقدیمی به دادگاه و هزینه قرارها و احکام صادره از دادگاه می باشد