آیا امکان تقاضای تقسیط جزای نقدی وجود دارد؟

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده دو شعبه شیرینی فروشی دارم که به دلیل عدم درج قیمت هر دو شعبه رو جریمه ۱۰ میلیونی کردند و یکی شعب رو پلمپ کردن و الان پول ندارم و میگن مهلت تموم شده و قسطی هم نمیکنن راهی در قانون هست قسطی کنند و اگه پرداخت نکنم نقدی و مهلت تموم بشه چه میکنن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ حسب توضیحات جزای نقدی برای شما از تعزیرات حکومتی در نظر گرفته شده و در صورتیکه محکوم توانایی و تمکن لازم برای پرداخت یکجا را نداشته باشد طرح تقاضای اعسار و تقسیط محکوم به بمثابه محاکم عمومی دادگستری منع قانونی ندارد و امکان پذیر هست لیکن میبایست عدم تمکن خود را ب احراز و اثبات برسانید در غیر اینصورت تقاضای تقسیط رد میشود.همچنین درخواست تقسیط میبایست ب واحد اجرای احکام تعزیرات ارائه شود و خارج از مهلت اصولا مستلزم تودیع تامین مناسب هست.مستحضر باشید ضمانت عدم پرداخت جزای نقدی به هر نحوی که مرجع ذیصلاح تشخیص دهد جلب است موید باشید