19 مهر 1400

جرم جعل و فرار از دست مامور

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام ،برادر بنده ۵۰۰میلیون ازشخصی عنوان معامله گرفته وپولش روبعد مدتی پس داده وسفته های خودشو گرفته حالا اون شخص ادعای ۴میلیارد کرده و میگه پولم رو به نرخ روز می‌خوام برادران عکس یه فیش جعلی فوروارد کرده وبرایش فرستاده ،اونم به جرم جعل سند شکایتش کرده وروژ دادگاه قاضی گفته باید بدنش آگاهی واسه پیگیری پرونده اینم ازترس توی دادگاه با دستبند فرارکرده،حالا این پرونده به چه شکل قابل درست شدنه،چکار کنیم که ازمخمصه خلاص شه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه بیانات شما کلی میباشد سه نوع جرم برادرشما مرتکب شده است جعل واستفاده از سند مجعول و فرار از دست مامورین بهترین کار مشاوره تلفنی و دریافت راهکار مناسب .علی الحال درصورت معرفی جرم فرار وی از سه ماه به جزای نقدی کاهش خواهد یافت و درمورد جعل وقتی بدهی ندارد با اثبات میتواند جعل را منتفی نماید