19 مهر 1400

استرداد سفته امانی از کارفرما

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام این نامه تسویه جهت بیمه بیکاری بنده هست، واینکه یک ماه قبل از این تاریخ بنده به دلیل بیماری کرونا، در محل کار حضور پیدا نکرده و درخواست استعلاجی داشته ام، که به خاطر نقص در مدارک پزشکی پرداخت استعلاجی میسر نشد ، البته مبلغی هم از آن مجموعه طلب دارم از گذشته که واریز نشده، و در حال حاضر کارفرمای من درخواست مفاصا حساب از بیمه دارند که به علت تکمیل نشدن پرونه بنده برای ایشان مفاصا حساب صادر نمی‌گردد. در ضمن مبلغ ۱۰۰ میلیون هم از بنده سفته جهت حسن انجام کار دریافت شده که عودت نداده اند، آیا من می‌توانم حضورم و ارائه مدارک پزشکی را منوط به دریافت طلب و دریافت سفته از ایشان کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،ببله،همچنین بایستی در خصوص استرداد سفته های امانی دادخواستی بطرفیت ایشان مطرح نمایید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال فرمایید که سفته عودت گردد در غیراینصورت از طریق مراجع قضایی اقدام خواهد شد