28 خرداد 1401

امکان رفع توقیف خودروی مقصر حادثه در موضوع تصادف

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده با ماشین با ی ماشین دیگه تصادف کردم ک اون طرف مقصر بود و به علت نداشتن بیمه خودروش به پارکینگ منتقل شد.حالا میخواستم بدونم میتونه در صورت ندادن خسارت به من خودروش رو از پارکینگ در بیاره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا بدون تعیین تکلیف موضوع، امکان رفع توقیف وجود ندارد.. برای محکم کاری می توانید با برآورد خسارات وارده، دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمـوده و با تأمین خواسته قبل از رسیدگی، خودروی موصوف را توقیف نمایید.. مؤید باشـید..