28 خرداد 1401

اعاده حیثیت و مهلت زمانی طرح آن

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . بنده مدیر باربری هستم.
ما یه راننده داشتیم که یک بار و بدون دریافت پول تحویل مشتری داده. ‌در صورتی که گفته بودیم حتما پول از مشتری بگیر‌ و چندین شاهد هم داشتیم. این موضوع برای ۳ سال پیشه وصاحب بار شکایت کردن و حکم قطعی دادگاه همون ۳ سال پیش بر علیه راننده صادر شد و ایشون محکوم شدن.
الان هر سال راننده از ما هی شکایت میکنه و هر سال محکم میشه مجدد . ولی آرامشو ازمون گرفتن و پای ما رو هی به دادگاه میکشه.
الان دوباره شکایت کرده .آیا روی شکایت قبلی ایشون و محکوم شدنشون میتونیم اعاده حیثت کنیم ؟ یا تایم خاصی برای اعاده حیثت وجود داره ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه بتوانید سوءنیت شاکی در طرح شکواییه کذب را اثبات نماید، امکان صدور محکومیت کیفری وی به اتهام افتـرا و نشر اکاذیب (اعاده حیثیت) وجود دارد.. مؤید باشـید..