20 مهر 1400

ارسال پیامک با محتوی فحاشی وتوهین

دسته بندی : کیفری | توهین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده به شخصی بدهکار هستم
ایشان بصورت پیامکی اقدام به فحاشی کردن و از کلمه حرامزاده استفاده کردن
به چه صورت میتونم شکایت کنم ازشون و با توجه به طلبکار بودن ایشان برای بنده هم دردسر ایجاد میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم شما میتوانید باعنوان فحاشی واستفاده از الفاظ رکیک شکایت نمایید و در داگاه فقط به موضوع شما رسیدگی خواهد شد و به مدیون بودن شما رسیدگی نخواهد شد