20 مهر 1400

چک سفید امضاء را چگونه اثبات نماییم

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام مبلغی پول نزول کردم چک سفید امضا ضمانت گذاشتم سه ما ه سود عقب افتاده دارم چکم را دوبرابر مبلغ نوشتن برگشت زدن الان در توانم نیست سود پرداخت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم شما باید از دارنده چک با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت نمایید و در مرحله رسیدگی با شهادت شهود درصورتی که از موضوع مطلع میباشند دفاعیات خود را مطرح نمایید