28 خرداد 1401

شکایت از پزشک و جراح بینی

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من عمل زیبایی بینی کردم الان تنفسم دچار مشکل شده است شکایت کنم به جایی میرسم یانه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با تنظیم شکواییه تحت عنوان قصور پزشکی منجر به ورود صدمات جسمی با ذکر تاریخ وقوع، علیه پزشک جراح اقدام به ثبت شکایت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی نمایید.. پس از ارجاع شکایت به دادسـرا، شما به کمیسیون پزشکی و یا پزشکی قانونی معـرفی می شوید و پس از صدور نظریه پزشکی قانونی حسب مورد، در صورت توجه اتهام، قرار کیفرخواست صادر و دادگاه اقدام به صدور حکم بر محکومیت پزشک جراح به مجازات و دیه صادر می نماید.. مؤید باشـید..