20 مهر 1400

مبلغی دوستم از شخصی قرض کردند که به حساب من واریز شده آیا من باید بدهی دوستم را بپردازم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک مدت کارت من، دست یکی از فامیل های نزدیک امانت بود و ایشون حدود ده میلیون از کسی قرض گرفت و این پول به حساب من ریخته شد. و اینکه بابتش چک و سفته داد و قرضش رو پرداخت نکرد.الان اون شخصی که قرض داده بود، می خواد شکایت کنه. جرمی هم شامل من می شه؟هفده ساله هستم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم در صورتیکه طلبکار روی چک یا سفته اقدام کنند شما موظف به پرداخت نیستین جرمی هم مرتکب نشده اید