آیا نگهداری مواد برای مصرف جرم است ؟؟

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اگر از شخصی به مقدار ۴۷گرم هرویین و۹گرم شیشه که برای مصرف شخصی تهیه کرده و نگهداری می‌کرده کشف کنند آیا مصرف برای شخصی باشد به اتهام حمل و نگهداری که از ماشینش کشف شده میشه محکوم شه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، باید ثابت کنید برای مصرف بوده ، ولی باتوجه به حجم بالای مواد احتمالا قاضی این ادعای شما را نمی پذیرد و به جرم حمل و نگهداری مواد حکم دهد .