ثبت درخواست و بررسی مجدد قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یک شکایت از پزشکی داشتم که معاونت درمان شکایتم را جهت بررسی به نظام پزشکی ارجاع داد نظام پزشکی پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع داد.... نظام پزشکی میگوید پرونده توسط نظام پزشکی بررسی نشده و شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی را داشته است....بنده اکنون صرفا درخواست برخورد انتظامی و ثبت در پرونده ی پزشک را دادم و دیه و آرش را نمیخواهم.با توجه به اینکه مرور زمان یک سال از زمان وقوع حادثه می‌باشد و نظام پزشکی میگوید دیگر نمیتونی شکایت کنی چون یک سال گذشته است،ایا من میتوانم استناد کنم که قبل از گذشت مدت زمان یک سال شکایت من من به نظام پزشکی ارجاع شد و در دبیرخانه ثبت شد و نظام پزشکی موظف است به تخلف انتظامی پزشک رسیدگی کند؟زمان ثبت شکایتم در نظام پزشکی قبل از مدت زمان یکسال بوده و نظام پزشکی بدون بررسی پرونده را به شورای حل اختلاف پزشکی ارجاع داد و خود بررسی نکرده است اکنون میخوام صرفا تخلف پزشکی بررسی شود آیا با وجود گذشت زمان امکانش است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بدوا باید با ارائه مستندات که قبل از موعد مواد ۱۰۵ و ۱۰۶ اقدام به شکایت نموده اید میتوانید پیگیری نمایید