مجازات شخص مذکور چیست؟

دسته بندی : کیفری | جعل
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ٫ تعدادی افراد به همراه دوستان خودشون ک یک نفر از اینها حکم جلب دارد به جهت طلب خود راه اینجانب را بسته و من را پیاده و ماشین را گشتند و در آخر تهدید کردن آن شخص اگر نیاد ما تو را میبریم شکایت تهدید و توهین کردم ٫ فیلم دوربین هم دارم میخواستم بدونم مجازات این افراد ک بدون حضور پلیس چنین اعمالی را انجام دادن چیه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما علاوه بر عناوین مجرمانه توهین و تهدید موضوع مزاحمت هم واقع شده است.هرکدام از این عناوین مجازات جداگانه خود را دارند که بطور کلی مجازات جزای نقدی،حبس و شلاق متصور هست. موید باشید