22 مهر 1400

رابطه نامشروع کمتر از زنا

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من اینستای خانمم روبدون اطلاع مشترک کرده بودم ک یه شب خانم در خانه پدر خودبود دیدم ک با یکی چت میکنه و قرار میزاره ومنم هما گفتگوهاشو اسکیرین کردم و از عصبانیت خواستم بکشم موفق نشدم ورفتم دادگاه از ترس عابروم شکایت زنا نکردم و رابطه نامشروع دادم وخانم اومدکگفت ی بار رابطه نزدیکی کردم تاحالا واون اقای پدرسگ دادگاه نمیادحالا تحقیف کردم ک میگن فقط شلاق داره واقعا من خیلی میسوزم ک اگه زندان نداشته باشه ک خودم دست بکار میشم ویا میکشم وبه خانوادشون صدمه ای میزنم لطفا کمکم کنید ک چیکار کنم برای اون طرف زندان بنویسه ؟منم بخاطر اینکه دوتا بچه دارم بین اسمان وزمین موندم لطفا کمکم کنیند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،جرم رابطه نامشروع کمتر از زنا ،مجازات شلاق تا ۹۹ ضربه داشته،وحبس ندارد شما میتوانید از همون آقا نیز شکایت کنید