بی اطلاعی از قاچاق کالا

دسته بندی : تعزیرات | قاچاق کالا و ارز
رقیه بختیاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یه بار از چندین مغازه در بازار تهران همراه فاکتور سربرگ دار خرید کردم و تحویل باربری داده شد که به شهرستان بیاید .بار باربری به عنوان قاچاق به تعزیرات فرستاده میشه .بار منم به عنوان مظنون به قاچاق به اداره تعزیرات تحویل داده میشه. با توجه به اینکه بنده نمیدانستم این اجناس قاچاق هستند .با مراجعه به مغازه هایی که خرید کردم و پیگیری کردن آنها گفتند بار ما ایرانی و تولید داخل است .بعضی از مارک ها خریداری شده شرکت هایی هستن که در اداره صنعت معدن ثبت شده هستش . با توجه به اظهارت آنها بنده بارو وثیقه کردم تا بررسی بشه کارشناس رفته بارو دیده گفته علایمی از ایران بودن روی بارها حک نشده است و مارک ایرانی ندارد و همه بار رو قاچاق اعلام کرده حال چند تا سوال داشتم:
1-من از قاچاق بودن این اجناس هیچ اطلاعی نداشتم آدرس تمام مغازه هایی که خرید کردم به اضافه شماره حساب و تلفن آنها را ضمیمه پرونده کردم.آیا در روند حکم تاثیر دارد؟
2-برای شکایت از فروشنده هایی که خرید کردم .شکایت از تهران دنبال کنم یا از شهرستا ن خودمان؟
3-آیا کسی از عزیزان میتونه برام یه لایحه بنویسه برای دفاع در تعزیرت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام درود بله حتما دادن اطلاعات مفید. موثر است شما باید دلیل محمه پسند برای بی اطلاعی از قاچاق بودن کلا رو به اداره تعزیرات ارائه بدید و از مغازه داران هم شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح کرده و و گواهی شکایت را روی پرونده تعزیرات بزارید.