28 خرداد 1401

مزوندلینگ صورت توسط آرایشگر و ورود صدمه

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.بنده روی صورتم چند دونه لک ریز داشتم و رفتم پیش یه ارایشگر و به من اطمینان دادن.مزوندلینگ میکنن و پاک میشن.الان تمام صورتم یکدست لک زده.رفتم پیش پزشک و گفتن صورتت امید چندانی نداره برای پاک کردن لکها ایا شکایت کنم.دیه صورت بنده چقدر میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با ثبت شکایت خود از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید،، در صورتیکه آرایشگر مقصر، فاقد مجوزهای لازم از امورصنفی و یا بهداشت و درمان بوده باشد، با تأئید صدمات وارده طبق نظریه پزشکی قانونی، در صورت اثبات تقصیر، علاوه بر محکومیت کیفری به اتهام دخالت در امور پزشکی و دارویی، به پرداخت دیه و خسارت وارده حسب مورد محکوم خواهد شد.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید، تا راهنمایی های لازم خدمتتون ارائه گردد..