28 خرداد 1401

تکثیر کتاب غیرقانونی توسط کارمند انتشاراتی

دسته بندی : رسانه | سرقت ادبی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر یک کارمند انتشارات تکثیر کتاب غیر قانونی انجام داده باشه.و الان که دادگاه برقرار فوت شده باشن.ایا انتشارات باید پاسخگو ضرر و زیان باشد یا وراث

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ مطابق ماده ۱ قانون ترجمه و تکثیر کتب و نشریات و آثار صوتی: اشخاصی که عالماً یا عامداً اقدام به تکثیر غیرقانونی کتاب نموده باشند، علاوه بر تأدیه خسارات شاکی خصوصی به حبس جنحه‌ای از سه ماه تا یک سال محکوم خواهند شد. موفق باشید..