شکایت بابت توهین در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | آزار و توهین و تهدید از طریق رایانه
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر یک سؤالی داشتم من داخل تلگرام تو ی کانالی عضوم و یک گروه داره داخل گروه 3 نفر با اکانت فیک شروع کردن به توهین و فحاشی حرف های رکیک خشونت آمیز منم گزارش اون ها رو دادم چون اصلا اون گروه مناسب جای این حرفا نبود اونا هم فهمیدن گزارش دادم شروع کردن به توهین و فحاشی به مادرم منم هیچی نگفتم و اسکرین شات گرفتم میخواستم بدونم اینا که اکانتا‌شون فیک هست امکانش ازشون شکایت کنم بعد اگه امکانش هست روندش چجوریه یک توضیح کامل بدین ممنون میشم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و ارائه پرینت اسکرین شاتها، به اتهام توهین شکایت کنید.