22 مهر 1400

باتوجه به اینکه حکم اجرا وپرونده مختومه شده آیا می توان درخواست به جریان انداختن پرونده را داده ودروغشان را اثبات کنم؟

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سال ۹۷دریگ نزاع همسایگی متهم به فحاشی شدم.شاکی با آوردن شاهدان دروغی بنده رو به ۷۲ ضربه شلاق محکوم کرد.بااتراض کاری از پیش نبردم وحکم اجرا شدواز لحاظ روحی وشخصیتی ضربه ی بدی بهم وارد شد. الآن بعدازدوسال یکی از شاهدین می گویدکه اصلا برعلیه من شهادت نداده وحاضراست حتی در جرح آن دوشاهد دروغی کمکم کند.
باتوجه به اینکه حکم اجرا وپرونده مختومه شده آیا می توان درخواست به جریان انداختن پرونده را داده ودروغشان را اثبات کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه شهادت فرد جدید ادله جدید جهت اعاده دادرسی خواهد بود و طبق ماده ۴۷۴ قانون احتمال موافقت وجود دارد .