پرداخت آبونمان اجباری

دسته بندی : جرایم سایبری | نقض حقوق مصرف کننده
محمد قرائتی ستوده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. من سه ماه پیش در سایت روزنامه ای در آلمان برای روزنامه آبونه شدم. روزنامه ها رو از طریق اکانت من در اون سایت قابل دسترس بود. اما سایت این روزنامه در ایران بسته هست. بعد از سه ماه صورتحسابی به آدرس محل سکونت من در ایران فرستادن. من نمیدونم باید چکار کنم. اگر مبلغ رو پرداخت نکنم این روزنامه آلمانی در ایران میتونه از طریق حقوقی اقدام کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چون سایت بسته شده ودیگه شما قادر به دریافت آن رسانه نیستید واین عمل برخلاف اراده شخصی شماهم رخدادهپس جریمه ای متحمل شما نمیشود ودرصورت پیگیری قضایی نیز چون بسته شدن سایت برخلاف میل شمابوده محکومیتی برای شما نخواهد بود چه بسا چنانچه شما مجددا آبونمان را تم بپردازید رسانه ای برای شما ارسال نخواهدشد پسچرا شما متضررشوید البته اگر بانواع مختلف شما بااراده خویش ازاخذ آن رسانه خودداری میکردید مسلما مستحق پرداخت بودید ولاغیر