28 خرداد 1401

اراضی ملی و نیاز به وکیل

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی موضوع تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
برای یک پلاک زمین که ملی اعلام شده به یک وکیل متبحر نیازمندم. زمین واقع در تهران، شهران، بالای انبار نفت، اراضی وسک می باشد. با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورت لزوم جهت راهنمایی بیشتر و معرفی وکیل متبحر در تهران، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..