روند رسیدگی به جرائم پزشکی در نظام پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای شکایت از پزشک من از طریق نظام پزشکی اقدام کردم ، خانمم لیپوساکشن انجام داد اما به دلیل قصور پزشک دچار نکروز وسیع در قسمت شکم و پهلو و کمر شد ، الان نظام پزشکی از من نامه پزشکی قانونی نخواست و ما رو به پزشک قانونی معرفی نکرد، اما سه پزشک فوق تخصص زیبایی برای پرونده نظر کتبی دادن و هر سه قصور پزشکی تشخیص دادن ،الان پنج شیش ماه گذشته، میگم نکنه عمدا ما رو به پزشکی قانونی معرفی نکردن که وخامت سوختگی کمتر بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی روند رسیدگی به پرونده های مطرح در این دادسرا اینگونه است که پس از طرح و ارجاع موضوع به کمیسیون ‌های پزشکی، پرونده بررسی خواهد شد و در صورتی که قصور کادر درمانی تشخیص داده شود، مراتب قصور به شعبه رسیدگی ‌کننده ارسال و به دنبال آن پزشک و تیم پزشکی برای ادای توضیحات احضار می‌ شوند و در نهایت دادسرا با اخذ تصمیم مقتضی اقدام به صدور قرار نهایی می نماید. موفق باشید