ضرب وجرح توسط ضابط قضایی

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آقا لطفا کمکم کنید من پنجم عید بود که رفته بودم تاکستان با ماشینم چندتا مامور منو دستگیر کردن بردن کلانتری بد کلی کتک زدن فهمیدن اشتباه گرفتن چون الایم کتک رو بدنم بود آزادم نکردن فرستادن کمپ ترک اعتیاد ۴۰ روز اونجا موندم نزدیک ۳ ملیون کمپ از من پول گرفت بد جناب ساعتمو الان نمیدن وارد کلانتری شدیم ساعتو باز کردن بد از بازداشتگاه در اومدم سرباز تحویل مسول کمپ داد جالب اینجاست کل کلانتری دوربین هست تور خدا کمکم کن الان ۱۵ روزه میرم میام ظولمه وسیله آدمو تو کلانتری بدزدن. آقا من به خدا من کتک خوردم پول گرفتن چهل روزم تو بدترین جا موندم ماشینم تو پارکینگ موند اینا اشکال نداره از کسی شاکی نیستم ولی ساعتمو نمیدن به خدا راضیم یک ملیون تومانم بدم ساعت خودمو بدن به خودم آخه خیلی برام ارزش معنوی داشت از شما خیلی خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی که کردید خدا خیرتون بده. خدا بچه تو نیگه داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود سریعا شکایتنامه ای تنظیم یا توسط دفتر قضایی یا حضوری به دادسرای نظامی استان قزوین مراجعه نماید بابت کتک زدن وموارد دیگر اقدام نماید همچنین میتوانید از طریق بازرسی فراجا قزوین پیگیر شوید جهت پاسخ کامل میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نماید.