04 تیر 1401

محاسبه تأخیر در تأدیه محکومیت صادره

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال 1397/8/18 از من شکایتی شد که من مبلغ 252 ملیون بابت حساب کتاب دفتری بدهکارم تا اینکه دادگاه رای به مبلغ 168 ملیون تومان داد تاریخ رای قطعی 1400/2/2 هستش الان من باید چقدر پرداخت کنم با تا خیبر و تاعدیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ ‌کاربر محترم؛ میـزان تأخیر در تأدیه محکومیت صادره مبلغ 168 میلیون تومان با تاریخ طرح دادخواست 1397/8/18 با محاسبه شاخص تورم؛ جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت تأخیر در تأدیه تا مهـرماه: 476/437/500 تومان می باشد.. موفق باشید..