تخریب اسناد تجاری و پرداخت مبلغ سند

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام فردی از من 10 میلیون تومان سفته دارد که من پول سفته فوق را به حسابش واریز نموده ام ولی ایشان ادعای طلب بیشتر از مبلغ سفته را دارد و عنوان می کند سفته +مبلغ واریزی کل بدهی 20 میلیون میباشد و 10 تومان واریز کردی 10 دیگر هم بدهکاری در صورتی که فقط 10 میلیون طلب دارد در ضمن ایشان شکایت کردن و سفته را اجرا گذاشتن. در جلسه دادگاه بین من و ایشان مشاجره صورت گرفت و سفته را من پاره و معدوم کردم آیا با پاره و معدوم شدن سفته چه اتفاقی می افتد و طرف من می‌تواند ادعای خود را ثابت کند

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما موظف به اثبات پرداخت مبلغ ١٠ میلیون تومان بوده اید و در صورتیکه ایشان مدعی مبلغ سفته باشند و شما سفته را در جلسه رسیدگی پاره نمودید مرتکب جرم تخریب شده اید و ممکن است محکوم به محازات جرم تخریب و پرداخت مبلغ سفته شوید موفق باشید