انتقال سند مالکیت بدون اجازه مالک

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر اگر شخصی نصف منزلش رو به نام همسر خود کرده باشه و بابت آن پولی دریافت نکرده باشه امکانش هست آن رو به صورت قانونی و بدون اطلاع همسر مجددا به نام خودش برمی‌گردونه؟
چون یه جا خونده بودیم که یه وکیل گفته بود میشه و انجام میده

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام خدمت شما ایشان مالک محسوب می شوند و بدون اجازه هیچ شخصی امکان انتقال سند ملک او وجود ندارد فقط شما میتوانید با اثبات صوری بودن معامله در دادگاه ان را باطل کنید که بستگی به نوع دفاع و صد البته نظر قاضی دارد موفق باشید