23 مهر 1400

سهم الشرکه شریک بعدازفوت شریک دیگر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر همسر من یه مغازه شریکی با مادرش داشت که راضی به فروش نمیشد شکایت کرده بودیم تو مزایده اول فروش نرفت قرار بود تاریخ مزایده دوم مشخص بشه که مادر همسرم فوت شد دست ورثه افتاده الان چی کار باید کنیم کارمون طولانی تر میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ورثه قایم مقام مادرمی باشندوباکسب برگه حصروراثت بایک درخواست تقاضای پیگیری رونده پرونده رابنمایید